У Кіровограді визначили найчарівніших бізнес-вумен центральної України (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Краса непідвладна віку, а шалений життєвий ритм не здатен затоптати в жінці грацію і чарівність. Цю істину вкотре довели учасниці конкурсу “Пані Бізнес Кіровоградщини” та “Пані Бізнес Центральна Україна-2015”.

Сьомий рік поспіль організатором конкурсу “Пані Бізнес” є модельна агенція “Rimo” на чолі з відомим дизайнером та шоу-меном Олександром Працковим.

“Цей конкурс створений для того, щоб показати, що жінка з віком стає тільки красивішою і цікавішою. Вони талановиті, красиві, яскраві”, – зазначив організатор конкурсу.

Учасниці конкурсу “Пані Бізнес Кіровоградщини” та “Пані Бізнес Центральна Україна” хоч і ходили по одному подіумі, але боролись за різні титули.

Пані Бізнес Кіровоградщини-2015

8 кіровоградок вражали гостей та журі своєю красою і талантом, щоб отримати свій титул. Переможених у цьому конкурсі не було, адже кожна учасниця отримала свою відзнаку.

Основні виходи учасниць презентували їх як особистість, розкрили барвистість фантазійного українського образу та відкрили справжніх леді дефіле у вечірніх сукнях. Хоча справжня бороться розпочалася під час презентації талантів.

Варто зазначити, що в Кіровогрда бізнес-леді напрочуд багато вишивають і займаються рукоділлям. Тут і вишивки ікон, звичайних картин, вироби з бісеру. Деякі красуні поєднували рукоділля із поезією. Наприклад, Юлія Шамшур вишиту власноруч ікону Миколи Чудотворця презентувала із молитвою.

Титули конкурсу “Пані Бізнес Кіровоградщини-2015” розподілились так:

Пані Бізнес Кіровоградщини глядацьких симпатій – Юлія Слободянюк,

Пані Бізнес Кіровоградщини артистизм – Юлія Шамшур,

Пані Бізнес Кіровоградщини вишуканість – Олена Ткаченко,

Пані Бізнес Кіровоградщини індивідуальність – Інга Адамчук,

Пані Бізнес Кіровоградщини чарівність – Антоніна Шершень,

Пані Бізнес Кіровоградщини гламур – Лілея Дяченко,

Пані Бізнес Кіровоградщини талант – Таміла Домарацька,

Пані Бізнес Кіровоградщини елегантність – Ірена Бергіч.

“Пані Бізнес Центральна Україна-2015”

У цьому конкурсі часть взяли всього три учасниці. На відміну від “Пані Кіровоградщини”, титули були визначені місцями. Тож, щоб поборотись за звання “Пані Бізнес Центральна Україна-2015” до Кіровограда приїхали гості із Києва, Ніжина та Житомира.

Таланти у конкурсанток були досить схожі: два вокальні номери та вірш.

ІІ віце-Пані Бізнес Центральна Україна – Анастасія Потоцька привезла зі столиці вокальний номер. Жінка має профільну музичну оствіту. За плечима Анастасії не одна перемога у вокальних конкурсах різного рівня.

І віце-Пані Бізнес Центральна Україна – Тетяна Верба із Ніжина. Жінка приїхала відразу із двома талантами: заспівала пісню та презентувала свою колекцію одягу “33-тя осінь”, із якою вийшла на сцену і сама. До речі, днями ніжинка взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дизайнерів, який проходив у Кіровограді. Там Тетяна Верба посіла ІІ місце у  номінації “Прет-а порте де Люкс” та стала “Відкриття року” за версією конкурсу.

За свій невичерпний позитив та багатогранність таланту Тетяна Верба із міста Ніжин отримала від Першої електронної спеціальну номінацію “Прекрасна, дивовижна, незрівнянна”. Тож про сонячну Тетянку читайте невдовзі на сторінках Першої електронної газети.

Звання “Пані Бізнес Центральна Україна-2015” здобула гостя із Житомира Катерина Шуть. У своєму місті вона працює у модельній агенції, певно, саме робота дозволяє Катерині тримати себе у такій прекрасній формі. Колеги по роботі та подруги приїхали разом із Катериною, щоб підтримати дівчину у конкурсі.

У конкурсі талантів Катерина розповіла вірш, присвячений президенту Росії. Назва його коротка і містка: “Вова”.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар