Київський автор-виконавець привіз до Кіровограда світло замість хмар (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На запрошення голови клубу авторської пісні та поезії “Байгород” Віктора Холявко до Кіровограда з концертом завітав київський автор-виконавець Олександр Ворох.Олександр Ворох – лауреат, дипломант та почесний гість міжнародних фестивалів авторської пісні у Києві, Дніпропетровську, Черкасах, Гомелі, Сумах, Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Вентспілсі (Латвія). Він є автором музичного проекту “Тут і зараз”, директором щорічного Фестивалю пісні та поезії “Острів” ім. Довлєта Кєлова (м. Київ).

Глядачі довго не відпускали обдарованого гостя по закінченні концерту і просили виконати пісні, що найбільше запам’яталися, “на біс”.

Хоча Олександр назвав свій концерт “Хмари любові” Віктор Холявко у своєму заключному слові сказав, що під час концерту хмар ми не бачили, це було суцільне світло.

Під час антракту свої вірші читали поети творчого об’єднання “Парус” Михайло Теніченко – дебютант у “Байгороді” і Наталя Шмітке.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар