«У пам’яті назавжди»: день бібліографії у Кіровоградській Центральній бібліотеці для дітей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 27 жовтня, в  Центральній бібліотеці для дітей пройшов день бібліографії «У пам’яті назавжди», приурочений до Дня визволення України від фашистських загарбників. 

Бібліотекарі підготували виставку-експозицію «Через роки, через віки – пам’ятайте». Книги, що були представлені у розділах «Кіровоградщина в роки Другої світової війни» та «Героїка війни в літературних творах» привертали особливу увагу читачів.

У ході години спілкування «Недитяче обличчя війни» діти дискутували на тему «подвиг, відвага, звитяга» та виражали захоплення  героїзмом своїх ровесників.

Цього дня було підведено підсумки марафону читання «Гірка пам’ять останньої війни».  Лідером читання було обрано Гнатюк Світлану. За 5 місяців (з травня по жовтень) вона прочитала  22  книги про війну.

Користувачі молодшого віку мали можливість долучитися до виготовлення бібліографічної закладки  «Ні війні!».

На згадку про захід, усі відвідувачі бібліотеки отримали міні-версії рекомендаційного та вебліографічного  списків  «Роки війни – століття пам’яті» та «У пам’яті назавжди».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар