Юнацька бібліотека презентує літературні новинки (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи:

З 27 жовтня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Від сторінки до сторінки – презентуємо новинки». На виставці будуть представлені новинки літератури, які нещодавно поповнили фонди бібліотеки і  які не залишать байдужими жодного користувача бібліотеки. Запрошуємо до перегляду нових книг.

З 28 жовтня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Знайомтесь ‒ література Європи: Болгарія та Греція». Літературні надбання цих країн багаті та різноманітні: літературу Болгарії вважають найдавнішою зі слов’янських літератур, адже вона бере початок 886 р. Греки ж створили і розвинули майже всі літературні форми подальшої європейської літератури і завдяки властивому їм відчуттю симетрії і пропорції створили досконалі художні форми. Більш детально про видатних письменників та літературні досягнення обох країн зможуть дізнатися усі користувачі бібліотеки, що переглянуть дану виставку.

1 листопада о 12.00 відбудеться майстер-клас «Солодка флористика – створення оригінальних подарунків». Учасники майстер-класу дізнаються про техніку створення букетів з цукерок та спробують створити власні поробки. До участі запрошуються родини внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста. Захід відбувається в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», що реалізують ініціативна група «Dumka» та громадська організація ТІМО «Відкриті двері».

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської  програми  збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС».  Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з обласним штабом по роботі з ВПО при Кіровоградській ОДА та ГО ТІМО «Відкриті двері» запрошує до участі в благодійній акції зі збору теплих речей для родин ВПО та учасників АТО, що мешкають в Кіровоградській області. Ми збираємо: шкарпетки; рукавиці; верхній одяг; теплу білизну; светри; шарфи; шапки; взуття. Пункт прийому – сектор соціокультурної діяльності. Подаруйте своє тепло тим, хто його потребує!

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар