Завтра кіровоградців навчатимуть мистецтву декупажу (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Запрошуємо до участі в безкоштовному майстер-класі «Декупаж – чари своїми руками»

25 жовтня 2015 року о 12.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва, в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», відбудеться майстер-клас «Декупаж – чари своїми руками». (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні.)

Декупаж (від фр. découper — вирізать) — техніка декорування різних предметів, яка полягає в поєднанні різних малюнків, картинок або орнаментів з предметами і надалі, покриття отриманих композиції лаком, для ефективності та  збереження.

Зараз ця старовинна техніка знову стала модною. Її використовують при декоруванні сумочок, капелюшків, ялинкових прикрас, скриньок, посуду, тощо. А також при створенні ексклюзивних предметів інтер’єру, при оформленні одягу та виготовленні модних аксесуарів. Різноманітність матеріалів, що з’являються в магазинах, дозволяє декорувати будь-яку поверхню: свічки, кераміку, тканину, дерево, метал та інше. А використання різних технік дають необмежений простір у творчості і виконанні.

Учасники нашого майстер-класу працюватимуть на оригінальним декупаж-декором посуду – чашок та тарілок.

Майстер-клас буде проведено для родин внутрішньо переміщених осіб та родин мешканців міста.

Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. До участі у майстер-класі запрошуємо мешканців нашого міста. Попередній запис на майстер-клас за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.

 «Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар