Юнацька бібліотека запрошує на цікаве дозвілля

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 5  по  11 жовтня обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

З 6 жовтня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Меню літературної осені». До уваги відвідувачів будуть представлені як новинки літератури так і улюблені книги любителів читання. Найпопулярніша література осені чекає на Вас у відділі абонементу.

8 жовтня о 15.00 та 9 жовтня о 14.20 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів…

Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ. Саме про героїзм простих українських хлопців – справжніх герої України і йтиме мова під час заходу.

З 9 жовтня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Мереживо осінніх барв», присвячену Дню художника, що відзначається щорічно у другу неділю жовтня. На виставці буде представлена книги про відомих художників Європи та України, їх сторінки життя та альбоми робіт.

11 жовтня о 10.00 розпочнеться тренінг «Соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах життя» (в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада»). Організатори заходу ініціативна група «Dumka» та громадська організація ТІМО «Відкриті двері». До участі в заході запрошуються родини внутрішньо переміщених осіб.

 11 жовтня  о 12.00 розпочнеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу відвідувачі засідання будуть створювати витинанку до Дня козацтва. Витинанка – вид українського народного декоративного мистецтва.  Назва походить від слова — “витинати”, тобто “вирізати”. Це орнаментальні прикраси житла, ажурно або силуетно витяті ножицями, вирізані ножем з білого або кольорового паперу.

Для роботи Вам знадобиться:

  • ніж для витинання або канцелярський ніж;
  • кольоровий картон формату А4 ( 2 кольори – світлого та темного відтінків).

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської  програми  збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС».  Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар