Кіровоградський стендапер забрав у зіркових коміків 10 тис грн (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський стендапер Саша Крикун виграла на шоу “Розсміши коміка” 10 тис грн.  Пройти кастинг Сашу вмовила мама. Дівчина не хотіла йти, бо була не впевнена у своїх силах. Але кіровоградка пройшла кастинг і поїхала підкорювати столичну сцену.

“Я дуже люблю передачу “Розсміши коміка” і ніколи б не подумала, що візьму у ній участь”, – розповіла Першій електронній Саша Крикун.

фото зі стендапу 0522 у Кіровограді

“Бачити, як знімається телешоу зсередини дуже цікаво: багато людей метушаться, всі навколо тебе бігають. Поки хтось надягає на тебе мікрофон, другий – гримує, третій – уже підводить до сцени. Страшно було дуже. Тому, коли запитували, чи я дійсно така перелякана, чи то такий образ, однозначно я відповісти не змогла. Зал підтримував -все як на телеекрані. От тільки студія наче менша, аніж здається. Чи то стіни давили, чи то я просто втрачала свідомість”, – жартує Саша.

Читайте також: Стендап 0522 у Кіровограді

Після шоу друзі запитували Сашу, як виглядають Зеленський і Кошовий: “Не знаю, чесно, ці декілька хвилин на сцені я пам’ятаю туманно. Лиш пам’ятаю, що мені сподобалось та й все. Дуже хочеться з’їздити туди ще раз”.

Саша із “Принцесами” на уманській лізі “Кураж”

Саша Крикун – досвідчений комік. На свій юний вік філфаківська красуня спробувала себе на сценах різного масштабу: від рідної актової зали КДПУ до проб у телевізійному шоу “Ліга сміху”. Саша – капітан команди КВН “Принцеси”, яка почала свій творчий шлях як команда факультету філології та журналістики. Потім філологині пройшли кілька міських чемпіонатів гумору, а згодом вирушили підкорювати інші сцени країни: Умань, Дніпропетровськ, Одеса. Зараз Саша –  резидент кіровоградського стендапу 0522.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар