В Олександрівці на підтримку ЗСУ виступить мандрівний музикант на візку

Музикант, танцюрист і волонтер Іван Заміга дасть концерт «Я не можу стріляти, але вмію співати» на підтримку ЗСУ в олександрівському Будинку культури 16 лютого.

Про це за інформацією олександрівської «Спілки ветеранів АТО й волонтерів «Нескорені» повідомляє Перша електронна газета.

Запропонувала провести концерт волонтерка Марія Ціко.

Організатори обіцяють дві години прекрасної музики та пісень про кохання трьома мовами цивілізованих країн світу. Пісні, які почують олександрівці, вже звучали в багатьох містах України, Чехії, Польщі, Словаччини, Німеччини, Франції.

«Маєте нагоду приємно провести час, завітавши на концерт, і водночас зробити добру справу. Адже 50 відсотків від пожертвувань, зібраних на концерті, Іван передає на потреби ЗСУ», – йдеться в оголошенні.

Іван Заміга з дитинства пересувається на візку. Проте встиг попрацювати на різних посадах – від продавця комп’ютерів до головного спеціаліста в Пенсійному фонді. Водночас займається спортивними танцями на візку, встиг стати чемпіоном України і віце-чемпіоном світу. З початку повномасштабної війни подорожує і співає, щоб допомагати військовим, мандруючи їздить українськими містами.

Нагадаємо, в Олександрівці триває челендж «Замаскуй військового». долучитися може кожен.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар