Уперше за 5 років музичний коледж дав концерт у театрі корифеїв

Фото: Андрій Ткач

Уперше за останні п‘ять років Кропивницький музичний фаховий коледж дав концерт у театрі імені Кропивницького. У програмі прозвучали твори з вистав корифеїв.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської обласної ради.

«Як завжди, отримав масу задоволення від професійності команди нашого музичного коледжу. Наталка Полтавка у виконанні Анастасії Безай була неперевершена. Радію, що вдалося реалізувати цей концерт. Гарний початок. Сподіваюся, буде таке ж потужне продовження», – зазначив голова обласної ради Сергій Шульга.

Разом із тим він закликав жителів Кіровоградщини активніше підтримувати місцеві творчі колективи.

DSC-0585

«Сьогодні послухати наш музичний коледж прийшло багато курсантів Донецького державного університету внутрішніх справ – вони знайомляться з нашими колективами. Було і чимало вже знайомих із творчістю коледжу. Дякую всім за підтримку і водночас закликаю якомога більше охочих долучатися до мистецьких заходів. Це наша – українська – культура», – додав Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, участь у концерті взяли заслужені діячі мистецтв України, лауреати міжнародних і всеукраїнських конкурсів, які виконали твори з репертуару театру корифеїв і сучасних українських композиторів.

Нагадаємо, у Кропивницькому відзначили День працівників культури.

Читайте також: Голова облради заінтригував ще однією театральною прем’єрою

DSC-0604

DSC-0615

DSC-0618

DSC-0622

Поширити:

Залишити коментар:

коментар