В обласній філармонії покажуть новорічні шоу-програми

© pixabay.com

Понад 750 артистів «Дитячої філармонії» від 7 до 17 років, кропивницькі ансамблі «Час Пік», «Світанок», «Імідж», «Антарес», більше півтисячі різноманітних костюмів і чи не весь склад сучасного Діснеєвського мультиплікаційного олімпу. А разом – це незабутнє, яскраве й феєричне шоу, яким обласна філармонія тішитиме глядачів на порозі Нового 2020-го року.

Про це Першій електронній газеті розповіли під час прес-конференції у філармонії.

Першими на сцену вийдуть актори хореографічної вистави «Подарунок Миколаю», яку презентують 19 грудня. Історія одвічної боротьби добра і зла, що розгортається на тлі українських сімейних традицій і зимової обрядовості не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих – пообіцяв художній керівник ансамблю «Світанок» Максим Печененко.

А вже з 20 до 30 грудня глядачі відгадуватимуть «Таємницю четвертого королівства», у якому живуть відомі герої сучасних мультфільмів. Як розповіла заступниця директора філармонії по роботі з дітьми Ірина Полонська, усі танцювальні номери і костюми – створені спеціально для цього спектаклю і такого шоу у Кропивницькому ще ніхто не робив і не бачив!

Знаючи, що обласна філармонія щороку перевершує саму себе і вражає глядачів з новою силою, містяни кинулися завчасно розкуповувати квитки на новорічні шоу. Так із 19 вистав місця залишилися лише на 5. І то з кожним днем їх все менше і менше.

Тож, якщо ви хочете долучитися до щасливої когорти глядачів новорічних шоу – поспішіть придбати заповітні квиточки в касах філармонії.

Нагадаємо, PRIME Orchestra дасть грандіозний концерт у Кропивницькому.

Читайте також“Жадан і Собаки” презентують у Кропивницькому новий альбом

fef3071d4a79cd228d056c8301c652e9.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар