Що чекає на кропивничан у новому концертному сезоні філармонії

Офіційне відкриття 75-го концертного сезону Кіровоградської обласної філармонії розпочнеться 25 вересня концертом Національного президентського оркестру, в програмі якого звучатимуть перлини світової класичної та джазової музики. 

Про це Першій електронній газеті повідомили в адміністрації філармонії. 

У новому сезоні на глядачів чекають виступи симфонічного оркестру Дніпропетровського театру опери та балету з програмою «Пори року» П’яццолли та Вівальді , піаніста з Греції Діано Мастрояніса, зустріч із чотирма тенорами «Тенорз бельканто», а також з львівськими музикантами, фортепіанним тріо у програмі «Юкрейн ін лайф». 

14 жовтня відбудеться благодійний концерт «Герої не вмирають», присвячений пам’яті загиблого філармонійного працівника Павла Тіхонова. 

У рамках проекту «Об’єднаймо мистецтвом Україну» в обласну філармонію завітають творчі колективи з Вінниці та Тернополя. В ці ж міста поїдуть із гастролями і наші колективи. 

Окрім цього, філармонія вже розпочала активну концертну діяльність у селах і невеликих містечках області. З нашими артистами вже зустрілися мешканці Устинівського, Маловисківського, Новгородського, Знам’янського, Олександрівського, Бобринецького  та Добровеличківського районів.

Дитяча філармонія відкриває свій 29-й концертний сезон гала-концертом, в якому візьмуть участь кращі колективи та солісти міста й області – переможці обласного мистецького проекту. Гала-концерт відбудеться 9 жовтня о 14:00 в залі обласної філармонії. 

Читайте також: Учасник “Голосу країни” виступить з рок-концертом у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар