На Кіровоградщині оголосили конкурс на премію імені Сухомлинського

На Кіровоградщині оголошується прийом документів на здобуття обласної педагогічної премії імені Василя Сухомлинського.

Про це йдеться на сайті Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА, повідомляє Перша електронна газета.

Обласна педагогічна премія імені В.О.Сухомлинського (далі – педагогічна премія) присуджується щороку на конкурсній основі особам, які є громадянами України, працівникам органів управління освітою, методичних установ, керівникам, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів, представникам громадських організацій за значні досягнення в розвитку освіти, у творчій реалізації і розвитку педагогічних ідей, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки, передового педагогічного досвіду, за вагомі успіхи у професійній діяльності у сфері дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти області.

Висунення кандидатур на присудження педагогічної премії здійснюється прозоро, гласно за основним місцем роботи особи, у трудових колективах установ, організацій, закладів освіти незалежно від типу і форми власності, а також громадськими організаціями. У разі висування кандидатур громадськими організаціями до документів додається експертна оцінка, надана методичними кабінетами управлінь освіти чи іншими закладами галузі освіти.

Керівники установ, організацій, навчальних закладів, які висунули кандидатури на присудження педагогічної премії, персонально до 1 травня 2019 року подають секретареві конкурсної комісії подання.

До подання додаються такі документи:  біографічна довідка та довідка про трудову діяльність, розгорнута характеристика педагогічної, наукової, громадської діяльності із зазначенням конкретних заслуг, копія паспорта (1, 2 сторінки), копія ідентифікаційного коду, згода на збір та обробку персональних даних.

Не допускаються до участі в конкурсі особи, яким уже присуджувалася дана педагогічна премія раніше.

Прийом документів на здобуття педагогічної премії триватиме до 1 травня 2019 року за адресою: Управління освіти,  науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, 25022.

За довідками звертатися до секретаря конкурсної комісії за телефоном (0522) 24-03-39.

Нагадаємо, минулого року лауреатами премії стали п’ятеро педагогів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар