Олег Скрипка та оркестр НАОНІ виступлять у Кропивницькому

© liga.net

У середу, 27 березня, о 19:00 в обласній філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт Олега Скрипки, який заспіває у супроводі Національного оркестру народних інструментів. Вартість квитків від 190 грн до 590 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Найуспішніший в Україні оркестр запропонує власну інтерпретацію хітів фронтмена “ВВ”, а також відомих українських народних пісень. Цей своєрідний музичний синтез забезпечить унікальність звучання відомих композицій, додасть їм вишуканого шарму та музичної енергії.

Олег Скрипка виконає беззаперечні хіти з народних та авторських українських пісень (приміром “Очі чорнії” та “Щедрик”), які є окрасою світової музичної культури. А відомі композиції “Весна” чи “Країна Мрій” заграють новими відтінками у несподівано розкішному оркестровому аранжуванні. Ці музичні інтерпретації засвідчать давню істину про те, що українська безмежно хітова мелодика є основою для десятків світових хітів.

“НАОНІ Оркестра” – провідний творчий колектив України, переможець Битви оркестрів в Україні та Молдові, яким керує народний артист України Віктор Гуцал. За плечима оркестру понад 5 000 концертів на різних континентах, а також міжнародні мистецькі фестивалі та свята. “НАОНІ Оркестра” вміло балансує між народними мотивами та музикою, яку люблять у всьому світі. Колектив є єдиним в Україні професійним оркестром народних інструментів. Основою їх концертних програм є народна інструментальна музика всіх регіонів країни, класичні твори та світові хіти”, – йдеться в описі події.

Придбати квитки можна на сайті karabas.com.

Читайте також: “Жадан і Собаки” запрошують кропивничан на концерт

a4fe781db7ef3b83c8b6126bb675fd65.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар