Співачка Ірина Федишин виступить у Кропивницькому

У вівторок, 20 листопада, о 19:00 в приміщенні обласної філармонії у Кропивницькому у рамках Великого Українського Шоу “Білі троянди” відбудеться концерт співачки Ірини Федишин. Вартість квитків від 150 грн до 350 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Ірина Федишин – музичний феномен українського шоу-бізнесу. Пісні “Долоньки”, “Ти тільки мій”, “Калина”, “Це моя земля, Україна”, “Як я тебе люблю”, “Білі троянди” та багато інших лунають чи не в кожній українській оселі. І шанувальники таланту Ірини не з’ясовують причини свого вибору, а просто слухають і насолоджуються справжньою українською піснею.

Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських та європейських глядачів, знаходить справжнє порозуміння із публікою і на американському континенті. Її пісні активно ротують на всіх радіостанціях, її відео мають мільйонні перегляди в інтернеті, а на концертах – завжди повні зали.

Ірину Федишин вважають найбільш гастролюючою співачкою України: за весь час творчості вона дала понад 1200 концертів. А кожен концерт Ірини – це справжнє шоу. І кожне шоу вражає”, – йдеться на сайті Karabas.com.

Нагадаємо, Ірина Федишин виступала у місті під час другого концертного дня Національного фестивалю “Кропивницький”.

3051804584147da86fd1b1dd321a566e.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар