Кропивничанка вийшла у фінал конкурсу краси Mrs. Ukraine World

У середу, 19 вересня, кропивничанка Маргарита Полякова у представлятиме місто на конкурсі Mrs. Ukraine World у Києві. Якщо вона отримає перемогу, то захищатиме гордість країни на міжнародному конкурсі у Китаї. Головним критерієм відбору – є досягнення учасниць, а також наявність сім’ї.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Маргарита вчилася в гімназії імені Тараса Шевченко, закінчила музичну школу імені Мейтуса за класом академічного вокалу.

Також дівчина з 10 років займалася в театрі мод «Ольга». Саме директор агенції Вікторія Вагжанова і запропонувала Маргариті брати участь у конкурсі. Адже у 2012 році, вона представляла Кіровоград у конкурсі «Королева України», на якому зайняла почетне 3 місце і стала Королеваю таланту.

Наразі Маргарита проживає у столиці і виховує разом з чоловіком 2-річного сина Матвія.

43bd3aed0e87f51345ce800460bf49ff.jpg

Як пише tochka.net, міжнародний конкурс “MRS. World” – щорічний конкурс краси для заміжніх жінок. Організований як тематичне театралізоване шоу, цей міжнародний форум краси також приділяє особливу увагу жіночій думці щодо питань сім’ї та шлюбу. Перший конкурс відбувся в 1985 році в Австралії, в 2008 році перемогу вперше завоювала українка Камалія.

Що ж особливого в цьому конкурсі? Його відмінною рисою є його учасниці – business-woman, що відбулися, які своїм прикладом готові показати, що жінка може бути не тільки красива! “Парад Успіху і Краси” є інтерактивним форумом для українських жінок у віці від 25 до 50 років, які досягли успіхів у бізнесі, науці, політиці чи мистецтві. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями.


Нагадаємо, світлини кропивницьких моделей опублікували в журналі “Solismagazine” (New York) на афіші Fashion Week Brooklyn. На фото – колекція молдовської дизайнерки Ольги Туркіної “Золота клітка”, зйомка якої відбувалася у Кропивницькому.

Це уже не перша публікація кропивницьких моделей у одягу від Ольги Туркіної на сторінках закордонних глянців. Молдовська дизайнерка Ольга Туркіна приїздила у Кропивницький наприкінці минулого року спеціально для того, щоб зробити тут фотосесію колекції “Золота клітка”. На фотосесії працювало 4 моделі Катя Бикова, Ліза Хохлова, Маша Мельничук і Маша Клименко. У травні 2017 у Нью-Йорку вийшов у світ журнал, на сторінках якого розміщені світлини кропивницьких моделей із цього фотосету. А ще власниця бренду “OTO TURKINA” уже декілька років поспіль презентує свої колекції під час конкурсу дизайнерів “Мода без кордонів”.

Окрім того, у Південній Кореї завершилися Seoul Fashion Week F\W 2018 та Fashion show for Korean traditional dresses, де у презентації колекцій взяла участь кропивницька школярка Анастасія Яриш.

Анастасія Яриш наразі працює в MDI Model Management у Південній Кореї. Там дівчина знялася для реклам відомих брендів, зокрема цукерок Chupa Chups і спортивного одягу Fila.

Нагадаємо, у травні 2017 року на міжнародному конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів”Анастасія Яриш отримала титул “Топ-модель Кропивницького”. А у листопаді минулого року Анастасія була одною з двох моделей із Кропивницького, чиї фотографії потрапили на сторінки журналу “RION magazine”, який видається у Лондоні. На світлинах дівчата презентували одяг українського бренду Tomashevsky&Storge.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар