У Кропивницький із концертом приїде Dan Balan

© List.in.ua

У середу, 26 вересня, о 19:00 в обласній філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт молдовського музиканта Dan Balan. Вартість квитків починається від 590 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Концерти Dan Balan – це завжди буйство фарб і сплеск справжніх емоцій, якими музикант щедро ділиться з фанатами! Проведіть вечір у компанії володаря Grammy і MTV Music Awards, який розтопить ваше серце. Не секрет, що Dan Balan вважається унікальним артистом, адже молода людина не тільки вокаліст, автор музики і текстів для власних пісень, а й продюсер. А його слава мультиінструменталіста облетіла півсвіту”, – пишуть на concert.ua.

Окрім того, Dan Balan відомий як єдиний музикант з Молдови, якого номінували на “Греммі”. Цю номінацію від отримав, як співавтор суперхіта “Live Your Life”, який заспівала Rihanna. У “скарбничці” Dan Balan також нагороди від MTV Music Awards і Echo Awards.

Творчий шлях молодого музиканта теж досить яскравий – BALAN заснував молдавську групу O-zone. Він же – написав і спродюсував композицію «Dragostea Din Tei», яка в 30 країнах протрималася на першому рядку чартів.

Серед партнерів DAN BALAN найвідоміші фігури шоу-бізнесу: Е. Вілкова, В. Брежнєва, Дж. Дж. Пуїг, Andrea Bertolini, Rihanna, TI, Tony Maserati, Hype Williams, Isobel Griffiths, Jesse Dylan, Brasco, Bob Clearmountain, Chris Elliott, Chris Lord-Alge і інші.

Квитки можна придбати на сайті concert.ua. Їхня вартість починається від 590 грн.

Читайте також: У Кропивницькому виступить поп-гурт “Время и Стекло”

8b2fd5023e70bdf6d0637d1b368e87c2.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар