Тіна Кароль привезе у Кропивницький симбіоз жіночих історій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© lux.fm

24 та 25 лютого в обласній філармонії у Кропивницькому відбудуться концерти Тіни Кароль.

Про це повідомляє Перша електронна.

Нова концертна програма Тіни Кароль – це симбіоз жіночих історій, виражених у піснях і танцювальних постановках у стилі modern and contemporary.

«Багатогранність жінки – це втілення єдності і боротьби протилежностей. Ми любимо і ненавидимо, ми ображаємося і прощаємо, втрачаємо надію і знову свято віримо. Цей концерт про те, якою різною може бути любов. Я заспіваю про те, що справжня любов ніколи не перестає, а продовжує бути, жити, творити і радувати», – говорить співачка.

Тіна Кароль їде в тур на підтримку свого нового альбому – у концерті прозвучать, як прем’єри пісень, так і кращі хіти співачки.

Окремою фішкою стане пряма live-трансляція концерту на великих екранах. Буде використана багатокамерна зйомка, паралельний монтаж з графікою і візуальними ефектами. Над прямою трансляцією працюватиме режисерська команда на чолі з Максимом Деліергіевим.

Глядачі зможуть побачити те, що не видно із залу, розгледіти кожну прожите емоцію улюбленої співачки. Сучасна хореографія, живий звук, світлові та відео спецефекти зроблять шоу яскравим і наповненим всією палітрою почуттів.

Квитки продаються у касах філармонії. Довідки за телефонами: 066 235 93 41, 24-12-03, моб. 0662359341.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар