“Брати Шумахери” виступлять у Кропивницькому

7 березня, о 19:00 в приміщенні обласної філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт ексцентричного дуету коміків “Брати Шумахери”.

Про це повідомляє Перша електронна.

Гостей чекає тільки добірний, неймовірно вишуканий гумор, актуальні жарти на злободенні теми, багато музики і позитиву. Адже не дарма кажуть, що талановиті люди талановиті в усьому – це і доводять «Брати Шумахери». Вони і жартують, і співають, і пародіюють. А скільки у них ще нерозкритих талантів! Яких? Про це глядач і дізнається на концерті. Під час будуть представлені їхні найкращі жарти, пародії на відомих співаків, політиків та інших відомих людей. Мініатюри змусять розсміятися навіть найсумнішого глядача, адже в своїх жартах “Брати Шумахери” підкреслюють головне, місцями невловиме і ледь помітне, але важливе і необхідне. А музичні номери, як показує досвід попередніх концертів, змушують танцювати, підспівувати і просто веселитися.

Сукупність цих вибухонебезпечних складових на концертах “Братів Шумахерів”, у кінцевому рахунку підривають зал в єдиному пориві оплесків, емоцій і незабутніх вражень.

Читайте також: Стильно, модно, лаконічно: “100 хвилин гумору” Братів Шумахерів у Кропивницькому зібрав аншлаг

Квитки продаються у касах філармонії та на сайті kasa.in.ua. Довідки за телефонами: 066 235 93 41, 24-12-03, моб. 0662359341.

Під псевдонімом “Брати Шумахери” виступають Сергій Цвіловський і Юрій Великий – досить молоді, але вже відомі публіці, артисти. “Брати Шумахер”и – герої найрейтинговіших гумористичних телепроектів України, таких як “Бійцівський клуб”, “Київ Вечірній” та “Вечірній квартал”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар