Традиційне свято “На Покрову в Помічну” відбулося на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже традиційним для Помічної стало проведення 14 жовтня фестивалю  “На Покрову в Помічну”. Урочисте відкриття свята  відбулося на міській площі. 

Як повідомляє сайт помічнянської міськради, з Днем захисника України помічнянців та гостей міста привітав міський голова Антошик Микола Миколайович, який подякував учасникам АТО за захист суверенітету та територіальної цілісності України. Він наголосивши, що сучасні захисники, які боронять українську землю від російського окупанта на сході нашої держави, успадкували від предків славні  традиції героїзму та багатовікової боротьби за  волю нашого народу.

Учасників АТО з міста Помічна були нагороджені грамотами Помічнянської міської ради та медалями “За оборону рідної держави”, подяками  Президента України та медалями були також відзначені волонтери міста.

Тим часом, на міській площі розташувалося безліч локацій, де кожен міг знайти  собі заняття на власний  смак.  Радували око і ярмарок майстрів декоративно-прикладного мистецтва з усієї області, і справжня українська хата, де усіх охочих пригощали смачними  галушками, й імпровізована  вітальня в національному стилі, і корчма. А ще козацький куліш, яким пригощали помічнянські волонтери. Чоловіки могли перевірити свою міць і силу у змаганнях з армреслінгу і гирьового спорту, а безліч цікавих конкурсів і розваг створювали позитивний настрій свята.  Продовженням фестивальної програми став концерт учасників художньої самодіяльності Добровеличківського району у міському Палаці культури. Феєричним фіналом свята став концерт народного самодіяльного колективу “Джерело” виробничого підрозділу “Локомотивне депо Знам’янка” та народного хореографічного колективу “Степівчанка” з м. Новоукраїнка. А охочих потанцювати на площі очікувала дискотека.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар