Мистецький проект “Відкриваємо нові таланти” фінішував у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 12 жовтня, у Кіровоградській обласні філармонії відбувся заключний етап проекту “Відкриваємо нові таланти”, який напередодні пройшов через кожен район області. Із цього підсумкового концерту стартував концертний сезон дитячої філармонії.

Мистецький проект «Відкриваємо нові таланти» у рамках культурно-мистецької акції «Майстри мистецтв – дітям» розпочався у 2013 році. Його ініціювали Кіровоградська обласна філармонія спільно з департаментом культури та управлінням освіти КОДА, аби знаходити в області талановиту молодь.

Протягом 2016-1017 в рамках мистецького проекту «Відкриваємо нові таланти» у районах провели 25 концертів. Свої таланти показували кращі художні колективи і солісти позашкільних закладів освіти і культури області спільно з професійними колективами і солістами Кіровоградської обласної філармонії.

За цей час у мистецькому проекті взяв участь 101 колектив, а це понад 1000 дітей учасників. Кращі 20 колективів області з 11 районів приїхали на офіційне відкриття 27-го концертного сезону обласної дитячої філармонії у Кропивницькому. Зокрема, виступали дітки з Маловисківського, Долинського, Онуфріївського, Знамянського, Новоукраїнського, Новоархангельського, Гайворонського, Бобринецького, Олександрійького, Компаніївського, Кіровоградського районів та м. Олександрія, м. Кропивницький, м. Світловодськ і м. Знам’янка.

Фото: Летиція Курята

Поширити:

Залишити коментар:

коментар