Про подорожі та можливості: кропивничанам відкриватимуть таємниці Королівства Норвегія (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

18 жовтня о 18:30 у Креативному ІТ-просторі KOWO кропивничанин Олег Баклажов розкаже про , який захоплюється Скандинавією і за останні декілька років неодноразово мандрував Норвегією, Швецією та Данією. 

“Королівство Норвегія – мрія мандрівників всього світу! Важко знайти країну, яка була б більш відкрита та приязна до туристів і гостей з інших держав! Але гігантська територія, яка перетинається північним колом, одночасно і приваблює, і трошки лякає тих, хто ще не був на півночі. Не зважаючи на це, фотографії фіордів, льодовиків, гірських хребтів та водоспадів Норвегії заворожують всіх, і досвідчених мандрівників, і «матрацників», які вперше вирішили кудись з’їздити! 

Чим все ж таки цікава та особлива Норвегія, яка неодноразово визнавалась ООН кращою країною для життя? Чому варто познайомитись з нею ближче?

Про це можна буде поговорити під час зустрічі з Олегом Баклажовим, кропивничанином, який захоплюється Скандинавією і за останні декілька років неодноразово мандрував Норвегією, Швецією та Данією”, – йдеться у повідомленні організаторів.

Детальніше про подію - на сторінці у Фейсбук.

Вхід безкоштовний, але за запрошеннями, які можна замовити за телефонами: : +38 067 520 5991 або +38 095 234 65 86.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар