Новоукраїнка відсвяткувала 247-й день народження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулої суботи Новоукраїнка відзначила 247-у річницю заснування та два роки створення однойменної міської об’єднаної територіальної громади.

У святкування Дня міста й ОТГ внесла корективи дощова погода, але вона не завадила провести основні заходи й не зіпсувала гарного настрою новоукраїнців та гостей.

Спочатку віддали шану і помолилися за загиблими воїнами-земляками. Потім відбувся фестиваль вуличного мистецтва та хода вишиванок. Святковий день завершився урочистим вечором у центральному палаці культури «Ювілейний», зала якого ледь умістила всіх гостей.

Голова об’єднаної громади Олександр Корінний у вітальному слові наголосив, що досягнення громади – результат спільної праці усіх небайдужих жителів. Тож недаремно і невипадково девізом Новоукраїнки став вислів: «В єднанні сила!».

Багатьох новоукраїнців відзначили грамотами й подяками під час урочистостей. Окремо вшанували пам’ять загиблих земляків у війні на Донбасі, а також відзначили їхні родини. А ті жителі громади, які нині боронять Україну, передали землякам відеозвернення із привітаннями з передової.

Чимало й гостей завітало до Новоукраїнки в цей день. Зокрема, директор програми USAID DOBRE Беррі Рід. Із міста-побратима і майже тезки – Українки (Київщина) – прибув його міський голова Павло Козирєв. Вітали громаду й представники однієї з волонтерських місій США. А представник народного депутата Станіслава Березкіна Геннадій Солдецький крім вітального слова передав Олександру Корінному сертифікат на обладнання для сенсорних кімнат, що допоможе в навчанні та реабілітації дітей з обмеженими можливостями.

Фоторепортаж із сайту Новоукраїнської міськради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар