Куди піти на вихідних у Кропивницькому (16-17 вересня)

На вихідних, 16 та 17 вересня, у Кропивницькому святкують День міста. Цього дня містян годуватимуть шарлоткою, проходитиме танцювальний флешмоб, виставки, майстер-класи, змагання, а також великий заключний концерт. 

День міста, 16 вересня

Повну детальну програму можна переглянути за посиланням.

О 09:30 від «Янгола» і ТЦ «Копілка» назустріч одна одній рушать дві колони, які зустрінуться перед міською радою. Тут о 10:00 і розпочнуться урочистості Дня міста, де розрізатимуть 263-кілограмову шарлотку.

А у програмі «Танцювальна столиця України» планується флешмоб – о 12:00 понад тисячу юних кропивничан пройдуть данс-парадом по вулиці Великій Перспективній.

Із 12:00 до 16:00 по вулиці Дворцовій та Кавалерійській заплановано презентації, виступи творчих колективів, виставки товарів місцевих виробників, майстер-класи, фестиваль національних кухонь.

У Ковалівському парку в цей же час проходитиме програма для дітей: Музичне, Казкове, Спортивне, Дитяче містечка, Квіткова алея та Алея доброти. Тут буде концертна програма, презентація дитячих садочків, виставка квітів, майстер-класи, спортивні розваги, різноманітні атракціони та ігри.

А о 18.30 на площу Героїв Майдану відбудеться концерт «Вечірні ритми святкового міста»: гурти «ЕФІР», «UP&UP», «Garage Band» та хедлайнер – «Антитіла».

Стадіон “Зірка” 

17 вересня о 11:00 – соціальний проект для розвитку молоді – “Кубок Агромату з легкої атлетики”. Для участі запрошуються юнаки та дівчата віком 15 років і молодше.
У програмі:

Забіг на 100 м
 Забіг на 400 м
 Забіг на 800 м
 Стрибки в довжину
 Стрибки у висоту
 Забіг ветеранів на 1000 м

Обласний академічний театр ляльок

16 вересня о 12:00  – прем’єра вистави “Хитре Лисеня” В.Павловскіса. Це інтерактивна казка для дітей дошкільного віку, яка допоможе малюкам зрозуміти, наскільки важливо завжди бути чесним по відношенні до своїх товаришів.

17 вересня о 12:00 – “Казка про веселих ведмежат”. Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся. Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски прибирати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар.Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.

Музично-драматичний театр ім. Марка Кропивницького

16 вересня о 14.00 у театрі ім. Кропивницького – вистава «Малюк та Карлсон».

В місті Стокгольмі у найкращому у світі будиночку на даху живе найкращий у світі Карлсон. У цьому абсолютно впевнений його друг Малюк. Карлсон, товстун і ненажера, завжди у гуморі, повний вигадок і фантазій. Дружба з цим маленьким чоловічком з пропелером на спині абсолютно змінює життя Малюка.

Весела і зворушлива історія для дітей і дорослих про надзвичайні пригоди двох друзів запам’ятається Вам надовго. Театр випустив пустотливу,
барвисту, трохи хуліганську, але дуже добру виставу. Вистава про дитячі мрії. Адже, по суті, Карлсон – це немов другий Малюк, якому дозволено все, що заборонено Малюкові. Тому і головний герой вистави – просто пустотливе хлопченя, що радіє появі в його житті надзвичайного друга. А сам Карлсон – така ж дитина, тільки доросла.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар