Із безкоштовним концертом у Кропивницький приїдуть “Антитіла”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
16 вересня, у День міста у Кропивницькому під час святкового концерту на площі Героїв Майдану виступатиме український поп-рок гурт “Антитіла”.

Про це під час прес-конференції розповіла помічник міського голови Євгенія Шустер, повідомляє кореспондент Першої електронної.
 
За її словами, про виступ у Кропивницькому із гуртом домовилися ще за два місяці до свята.
Організатори планують облаштувати локації для святкувань на території майже всього міста. Будуть задіяні площа перед міською радою, вулиця Дворцова, Козачий острів та набережна Інгулу.

16 вересня, на День міста громадський транспорт у Кропивницькому працюватиме поки не закінчаться всі святкові заходи, зокрема, святковий концерт на площі Героїв Майдану.
 
Нагадаємо, у жовтні 2015 року гурт “Антитіла” виступав у Кропивницькому у рамках всеукраїнського туру опен-ейрів. Тисячі кіровоградців зібрались на площі Героїв Майдану, щоб погрітись під енергійну музику гурту. Під час презентації альбому “Все красиво” у березні 2016 року більшість пісень “Антитіла” присвятили бійцям АТО.
Цього року фронтмен Тарас Тополя приїздив у Кропивницький двічі. У січні відбулася творча зустріч Тараса Тополі зі студентами міста.  Про те, чим Тарасу Тополі запам’яталася зустріч із кропивницькими студентами, що найбільше музиканту подобається у місті на Інгулі, яка його улюблена пісня із власного творчого багажу та кого із колег-виконавців він слухає, про те, чого навчило “життя у казармі” та чому все ж таки варто залишатися жити у рідній країні – про це та багато іншого лідер гурту “Антитіла” розповів у відеорубриці “Від PERSHої особи”.
У березні гурт “Антитіла” привіз у Кропивницький новий альбом – “Сонце”.
Володимир Дедей, Перша електронна газета
Поширити:

Залишити коментар:

коментар