У Кропивницькому відбувся фестиваль для екстремалів

Учора, 29 липня, у Кропивницькому на Фортечних валах розпочався третій літній фестиваль для любителів екстримальних видів спорту Young «Ekvitas» Summer Fest.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Гостей та організаторів не злякав дощ, через який довелось перенести початок. Цього дня на кропивничан чекала досить насичена програма фестивалю – це майстер-класи зі слеклайну (ходіння по натягнутій мотузці), балансборду (вміння утримувати рівновагу), страйкбольний тир, спортивний батут, майстер-клас з медитації, а також заняття із рole dancе.

Головний організатор фестивалю Вадим Хрипливий розповів, що підготовку до фестивалю вони почали півроку тому:

“Перші кроки в організації ми почали робити десь півроку тому, а за чотири місяці ми почали працювати інтенсивніше, тому що потрібно знайти спонсорів, обговорити дату, і за два місяці ми почали рекламну компанію. У нас багато друзів із інших областей: Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Нікополь. Спортсмени з Дніпра привезли спортивний батут. Люди, які хочуть спробувати, будуть робити перші кроки під керівництвом тренерів, тому все безпечно”.

Гість фестивалю, який спробував себе у pole dance розповів про те, що не збирався залазити на полотно:

“Я взагалі-то не збирався це пробувати, а їхав стрибати з готелю, але стало цікаво. Виявилось, що це дуже класно, але потрібно мати багато здібностей. От я дивлюсь, як це робить дівчина, то помічаю, що є багато нюансів, які допоможуть зменшити навантаження на м’язи, але збільшити ефективність, красу. А спробувати вирішив, тому що мені подобається гімнастика та те, як це роблять дівчата”.

Також відвідувачі могли придбати вироби хенд-мейду і зробити малюнок на тілі розписом хни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар