Сьогодні у Кропивницькому виступить гурт “ТІК”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація oksamyt.org

1 березня 2017 року, у залі Кіровоградської обласної філармонії, відбудеться концерт гурту “ТІК” у рамках Всеукраїнського туру “EUROДВІЖН”. Квитки ще є в наявності.

Квитки продаються у касах філармонії. Початок концерту о 19.00.

Довідки за телефонами: 066 235 93 41, 24-12-03.

Тур EUROДВІЖН – на підтримку народної євроінтеграції та екологічної продукції за європейськими стандартами, – зазначається на сайті kasa.in.ua. – Країна виборює своє європейське майбутнє та готується до Євробачення. І поки організатори вирішують, кому з артистів перетворюватися на монстра, вистрибувати з роялю чи вдягати плаття з бородою, гурт ТІК вирушає в тур EUROДВІЖН, щоб довести українцям: вони вже в ж… в жаданій Європі! Тому що приймають не тільки славетний європейський пісенний конкурс, але й екологічно чисту музику від ТІК. Гурт дасть більше 30 концертів.   Традиційно живий звук та більше 50 годин натурального подільского драйву!   Україну чекають нові хіти на кшталт фантастично-еротично-іронічної композиції  Робот та перевірені часом народні блокбастери – Вчителька, Олені, Свєта, Сірожине пірожине, Не цілуй та інші.  Під час кожного виступу ТІК частуватиме присутніх екологічно чистою запальною музикою, виготовленою за європейськими стандартами.

До речі, музику до пісні “Робот”  написав кропивницький музикант Євген Манженко, текст – Євген Манженко та Віктор Бронюк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар