У Кропивницькому заммінстра юстиції пояснив, чому скоротили кількість працівників відомства

Сьогодні, 27 жовтня, у Кропивницький завітав заступника Міністра юстиції України Гіа Гецадзе.

Зустріч мала значний ажіотаж серед представників мас-медіа, юристів та громадських активістів. Напруга в залі відчувалась ще із огляду на те, що за попередньою інформацією відвідати Кропивницький мав безпосередньо міністр, але в нього з’явилися невідкладні справи у відомстві.

Читайте також: У Кропивницькому активісти приготували міністру юстиції гарбуз

Гіа Гецадзе вирішив коротко окреслити діяльність Мінюсту за останні 2 роки.

«З початку призначення Павла Петренка на посаду міністра, 2 роки тому, у Міністерстві нараховувалось 26 тисяч співробітників, а вже на сьогоднішній день їх кількість складає близько 13 тисяч», – повідомив Гіа Гецадзе.

Однак, замміністра зазначив, що перед відомством не було завдання штучно скорочувати персонал.

«Головною метою та задачею Міністерства юстиції було провести реформи та закрити непотрібні департаменти, які замість того, щоб допомагати громадянам, навпаки, створювали їм низку бюрократичних проблем. Саме за рахунок скорочення зайвих кадрів та посад ми намагалися досягти оптимізації у роботі», – пояснює замміністра.

Гіа Гецадзе відмітив, що Мінюст розробив план розвитку на майбутні 3 роки. Але, певні досягнення вже є.

«Звичайно, є певні результати і зараз ми можемо сказати людям, що довідки з деяких питань можна роздруковувати не виходячи з дому Тепер відпала потреба стояти в чергах і чекати бланк з інформацією про те, що «я є я», – наголошує Гецадзе.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар