Пропрацювавши півгодини кропивницькі депутати пішли на перерву

Сьогодні, 30 липня, кропивницькі депутати зібралися на четверте засідання IV сесії сесії міської ради VII скликання. Пропрацювавши півгодини й не прийнявши жодного проекту рішення, було оголошено перерву на 20 хвилин.

Причиною незлагодженої роботи депутатів став той факт, що частина депутатів відмовилася голосувати за проект рішення “Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 24 грудня 2015 року № 40 «Про міський бюджет на 2016 рік».

Депутат від партії “БПП” Валентина Яремчук запропонувала вислухати начальника фінансового управління Любов Бочкову стосовно того, які зміни будуть внесені у бюджет. Депутати на підтримали її пропозицію (“за” проголосували лише 15 депутатів).

Депутат від партії “Наш край” Олег Краснокутський запропонував не слухати начальника фінансового управління, оскільки вона уже звітувала вчора, 29 липня. Депутати підтримали його пропозицію.

Марина Смаглюк, начальник юридичного управління міської ради,  повідомила, що порушень регламенту і закону у тому, щоб не слухати Любов Бочкову, немає.

Читайте також: За перше півріччя 2016 року кіровоградська міська рада перевиконала бюджет у 1,5 рази

Після півгодинного обговорення було вирішено оголосити перерву у засіданні сесії на 20 хвилин, оскільки кропивницькі депутати не можуть домовитися і приступити до голосування про зміни у бюджет міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар