Нардеп обіцяє ініціювати перевірку діяльності головного медика Кіровограда

Учора, 3 червня, під стінами Кіровоградської міськради відбувалося три мітинги: два – за перейменування, один – соціальний – працівники пологового будинку №2 ім. Святої Анни висловлювали свою незгоду з “оптимізацією”.

У той же день, після мітингу, начальних управління охорони здоров’я Оксана Макарук підписала наказ про проведення перевірки у пологовому будинку №2. Про це повідомляє народний депутат з Кіровограда Дмитро Лінько на своїй сторінці у Фейсбук.

“За участь в акції протесту проти закриття пологового будинку місцева влада погрожує працівникам звільненням!, – пише Лінько. – Як тільки закінчився мітинг під стінами міськради начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук відправила інспекцію до полового будинку з метою притягнути до дисциплінарної відповідальності всіх працівників, які сьогодні вийшли на протест. Такими сталінськими методами пані Макарук хоче залякати медиків, щоб ті не опирались знищенню медицини в Кіровограді. Проте вона не врахувала, що після Революції Гідності українське суспільство інспекціями і адмінтиском вже не залякати”.

Народний депутат повідомляє, що найближчим часом за допомогою місцевих депутатів буде ініціюіати інспекції проти Оксани Макарук, щоб перевірити її діяльність на посаді керівника медичної галузі міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар