Скандального очільника Держгеокадастру в Кіровоград направили тимчасово

Протягом останніх декількох місяців в Кіровоградській області була зафіксована низка нарікань з боку громадян на якість надання послуг в земельній сфері, зокрема в частині видачі землі  учасникам АТО. Після завершення роботи комісії, яку спрямував Держгеокадастр для перевірки цієї інформації і яка підтвердила факти неналежного виконання своїх обов’язків посадовцями, були звільнені  декілька начальників районних управлінь, а також керівництво Головного управління Держгеокадастру в регіоні.

Виконуючим обов’язки керівника ГУ Держгеокадастру  Кіровоградській області  призначено Вадима Чувпило, який обіймав посаду  першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру в Чернівецькій області.

В Держгеокадастрі підкреслюють, що це кадрове рішення є тимчасовим – Вадим Чувпило залучений в якості антикризового менеджера та пробуде на цій посаді лише протягом місяця.

Задача Вадима Чувпило – ліквідувати прогалини в різних сферах роботи земельної служби регіону і в першу чергу – підвищити темп видачі наказів по передачі земельних ділянок учасникам АТО. Враховуючи значне відставання в цьому напрямку, планується вийти на показник видачі мінімум 100 наказів на день. Ці дії відбуваються в тісній співпраці з керівництвом області.

Читайте також: У Кіровограді новий начальник Держгеокадастру – скандально відомий Вадим Чувпило

По завершенні місячного строку Вадим Чувпило проінформує громадськість про результати своєї роботи та зрушення в земельній сфері на відкритому брифінгу.

Посада керівника Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області на сьогодні є вакантною, на її заміщення оголошено конкурс.  Держгеокадастр сподівається, що від області будуть висунуті висококваліфіковані кандидати та гарантує відкрите та прозоре проведення конкурсу на заміщення цієї посади.

Прес-служба Держгеокадастру України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар