В Олександрії працюватиме комітет стратегічного планування

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку міста члени виконкому 11 лютого затвердили склад комітету стратегічного планування та розвитку м.Олександрії на 2016-2020 роки.

У комітеті працюватимуть керівники виконавчих органів ради, депутати, керівники підприємств, представники середнього і малого бізнесу, громадських організацій тощо. Функції консультанта виконуватиме директор Київського інституту соціально-економічних стратегій О.Панченко.

Робота комітету буде скоординована за такими напрямками, як освіта, медицина, культура, житлово-комунальне господарство, підприємництво, соціальний захист населення тощо.

Виконком своїм рішенням доручив комітету стратегічного планування та розвитку скласти графік роботи, провести дослідження середовища, пов’язаного із станом розвитку міста, виявити потреби і можливості олександрійської громади. Результати аналізу будуть представлені для спільного обговорення з громадою до 21 квітня поточного року. Далі буде сформовано проект Стратегії та розроблено заходи у вигляді міні-проектів і програм, а також передбачено джерела їх фінансування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар