Колишній міський голова Світловодська став головним лікарем

З перших днів 2016 року світловодський міський голова (2010-2015 рр.) Юрій Котенко обіймає посаду головного лікаря Світловодської Центральної районної лікарні, де він працював до обрання очільником міста. Про це повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Повернення на попереднє місце роботи відбулося згідно Розпорядження №480-к він 30.12.2015 р. нинішнього міського голови Валентина Козярчука, яке прийнято на підставі ст. 118 КЗПП України «Гарантії для працівників, обраних на виборні посади» та Постанови Кабміну «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я».

Варто зазначити, що дане рішення мер Козярчук прийняв всупереч своєму бажанню. Про це свідчить його прес-конференція для місцевих ЗМІ 29 грудня 2015 року. На ній він закинув Котенку чимало фактів посадових зловживань і робив ставку на плідну співпрацю з Олегом Щербиною, який виконував обов’язки головлікаря ЦРЛ. Відтак сам же Щербина повернувся до виконання обов’язків заступника головного лікаря Котенка.

     Читайте також: Міський голова Світловодська розповів про депутатів, які перешкоджають роботі міськради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар