В Олександрії можуть позбавити повноважень Цапюка

25 депутатів Олександрійської міської ради підписали звернення до міського голови з вимогою провести позачергову сесію міськради у понеділок, 28 грудня, на яку буде внесено два питання: про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради та про прийняття рішення про недовіру міському голові. Про це Повідомляє Перша електронна з посиланням на Олександрійські новини.

В разі ухвалення цього питання більшістю депутатського корпусу міський голова Олександрії Степан Цапюк буде позбавлений повноважень.

Питання щодо проведення позачергової сесії із зазначеними питаннями постало після того, як на сьогоднішній 2-й сесії міськради міський голова С. Цапюк вніс свої кандидатури на посади заступників міського голови, керуючого справами виконкому та складу виконавчого комітету замість кандидатур від демократичної більшості міськради, які були узгоджені депутатами на засіданні Підготовчої депутатської групи.

Читайте також: Олександрійська міськрада: із секретарем, але без виконкому і заступників (ФОТО)

Крім того, до голосування за зазначені кандидатури на сьогоднішній сесії міської ради міський голова ветував проект нового регламенту міської ради, а ще раніше на посаду секретаря міськради несподівано вніс на голосування кандидатуру Андрія Коломійцева замість запропонованої депутатами кандидатури Олени Богоявленської.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар