Депутати не змогли з першого разу обрати секретаря міськради

Щойно голова лічильної комісії Володимир Зайченко зачитав рішення комісії щодо підрахунку результатів таємного голосування з обрання секретарем міськради Володимира Смірнова. Згідно рішення, члени комісії не змогли встановити результати голосування. Причиною такого рішення лічильної комісії стало те, що в бюлетнях в графі для голосування виявились букви, а не галочка чи плюсик. Члени комісії протягом півтори години радились і не змогли вирішити як трактувати ці позначки.

Депутат від ВО “Батьківщина” Олександр Цертій вніс пропозицію повторно розглянути питання обрання секретаря міськради. Також Цертій запропонував замінити відсутнього члена лічильної комісії від їх політсили О. Мельниченка на Р. Колісніченка. Депутати підтримали цю пропозицію.

Наразі у засіданні сесії оголошено чергову перерву для підготовки повторного голосування за кандидатуру Володимира Смірнова на посаду секретаря Кіровоградської міськради.

Нагадаємо, на посаду секретаря міської ради Андрій Райкович запропонував  представника “Самопомочі” Володимира Смірнова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар