Результати виборів Кіровоградського міського голови затягуються на невизначений термін

Сьогодні, 18 листопада, Кірововська районна виборча комісія мала проводити перерахунок голосів на ДВК №350861. Проте перерахунок голосів так і почався. Причина – засідання Кіровоградського окружного адміністративного суду, який вирішує долю бюлетенів на ще одній “суперечливій” ДВК №350852. 

Як повідомила кореспонденту Першої електронної газети секретар Кірововської виборчої комісії Наталя Локарєва, невідомі особи подали позов на ДВК № 350852. Кандидат на посаду міського голови Андрій Райкович виступає проти членів ДВК. Судове засідання триває досі, оскільки розпочалося о 15.30. Першопочатково судове засідання було заплановано на 10.30.

“Зараз йде суд по дільниці №350852. Там взагалі хотіли скасувати результати виборів на дільниці, але скасовувати їх не можна. Тому в суді будуть вимагати перерахунку голосів”, – прокоментувала перенесення засідання Наталя Локарєва.

За словами секретаря Кіровської виборчої комісії, перерахунок  голосів на ДВК №350861 розпочнеться завтра, о 17.30. А от подальшу долю бюлетенів на ДВК № 350852 будуть вирішувати згідно судового рішення.

Читайте більше: У Кіровській ТВК перерахували голоси з першої спірної дільниці

Нагадаємо, 25 жовтня відбулися місцеві вибори. До другого туру виборів Кіровоградського міського голови вийшли кандидат від “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ” Андрій Райкович та самовисуванець Артем Стрижаков.

15 листопада відбувся другий тур виборів мера Кіровограда, про результати якого кіровоградці не можуть дізнатись вже 3 дні.

Представник КВУ в області Володимир Гришко заявив, що у Кіровограді навмисне затягують оприлюднення результатів голосування у другому турі виборів міського голови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар