Представники Правого Сектору показали скільки коштує кіровоградець

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 жовтня, у Кіровограді відбулась зустріч з представниками обласної організації  Правого Сектору Олександром Золотарьовим і Василем Косяченком, які хотіли проінформувати  громадян про незаконну пропаганду щодо повернення нашому місту «історичної назви».

«Пропаганда Єлисаветграда – пропаганда сепаратизму. Позавчора нашу активістку затримали і незаконно утримували у відділі міліції, не віддавши її матері навіть копії складеного протоколу, – розповів  Олександр Золотарьов. – У той же час під вікнами голови ОДА стоять протизаконні намети «За Єлисаветград» і на них ніхто не звертає жодної уваги».

У свою чергу Василь Косяченко розповів про “чесні вибори в Кіровограді”. «Небайдужі люди з Ковалівки принесли до нас «благодійний пакет», який розносив їх квартальний. Подивіться на його вміст. Саме стільки коштує зараз кіровоградець». – говорить демобілізований боєць (Андрій служив у 5-у батальйоні 2-ї штурмової роти).

Активісти зазначають, що у деяких районах такі «продпайки» розносять вже вчетверте. Їх вміст говорить сам за себе: олія, цукор, пшенична і гречана крупи, лавровий лист. Усе з дешевої власної марки однієї з мереж супермаркетів.

Катерина Білоконь, Перша електронна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар