Екс-регіонали рвуться до влади – Кіровоградщина серед лідерів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Громадські активісти проаналізували виборчі списки партій в 11 областях і з’ясували, що найбільше екс-регіоналів потрапили у списки БПП, “Нашого краю” та “Відродження”.

Відповідні дані оприлюднив екс-заступник голови Служби безпеки України, а нині народний депутат Андрій Левус разом із поіменним аналізом – пише Українська Правда.

“Операція “Фарбовани лис” – найбільше регіоналів у списках БПП, “Нашого краю” та “Відродження”. ПОІМЕННІ СПИСКИ. 
 Виборча кампанія уже на фініші. Через кілька днів українці оберуть собі місцеву владу. Для того, щоб цей вибір був більш об’єктивним та усвідомленим, я ініціював збір інформації про фарбованих лисів – екс-регіоналів, що намагаються пролізти в нову владу у списках різних політичних сил. – пише Левус. – Цифри дуже сумні. Ми нарахували 330 фарбованих лисів, що рвуться до обласних рад Одеської, Хмельницької, Сумської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей.

На Полтавщині та Кіровоградщині у владу йдуть відповідно 43 та 41 екс-регіонали. Найбільше в аналізованих областях колишніх регіоналів у свої списки взяли:
БПП – 120;
“Наш край” – 102;
“Відродження” – 57;
“Батьківщина” – 26;
“Аграрна партія” – 12;
“УКРОП” і “Свобода” – по 1″.

Зі списками можна ознайомитися тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар