Що, де і як порушували учасники виборчих перегонів на Кіровоградщині

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Хочете знати про те, яких порушень виборчого законодавства допустилися кандидати та інші суб’єкти виборчого процесу? Зафіксували і задокументували порушення, але не знаєте як реагувати? ОПОРА пропонує скористатися Мапою порушень «Місцеві вибори 2015».

Мапа порушень ОПОРИ «Місцеві вибори 2015» надає можливість користувачам не тільки читати про вибори, а й бачити їх перебіг, розуміти структуру. Це буде корисно не тільки журналістам, виборцям, громадським активістам, але й суб’єктам виборчого процесу та органам влади. ОПОРА має щирий намір допомогти тим, хто хоче отримати достовірну та корисну інформацію про місцеві вибори 2015. Ми щодня удосконалюватимемо цей ресурс, а інформація про порушення постійно оновлюється.

Найбільш актуальною для небайдужих громадян, журналістів стане інформація щодо ПОРУШЕНЬ, які зафіксували спостерігачі ОПОРИ. В описовому текстовому форматі з доказами у вигляді фото чи відео вона наноситиметься  на Мапу порушень. Якщо наш читач став свідком порушення та готовий повідомити про нього не анонімно, то кожен може заповнити форму ПОВІДОМИТИ ПРО ПОРУШЕННЯ і поділитися з нами важливою інформацією. Втім, ОПОРА, керуючись загальновизнаними принципами спостереження, ретельно перевірятиме ці дані і лише тоді зможе їх додати на Мапу.

ГМ ОПОРА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар