Із БПП у “Голос”: депутатка міськради Кропивницького очолила партію Вакарчука на Кіровоградщині

© Валентина Яремчук (посередині) | Facebook

Депутатка міської ради Кропивницького залишила партію “Блок Петра Порошенка” і перейшла у “Голос”, яку очолює рок-музикант Святослав Вакарчук. Саме Валентина Яремчук буде координаторкою партії у Кіровоградській області.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“На президентських виборах я підтримувала Петра Порошенка, і завжди вважатиму його мудрим та сильним керівником. Але не вважаю переформатування колишньої БПП в оновлену партію достатнім.

Як молода та амбіційна депутатка, підтримую новий вектор в політиці. Мої принципи та внутрішні переконання є дуже близькими до ідеології партії «Голос» та її лідера Святослава Вакарчука. Саме тому я обрала силу “Голосу” для подальшої діяльності заради майбутнього нашої країни!

Я залишаю фракцію БПП в міській раді Кропивницького”, – підсумувала депутатка.

d2ff6c7763f86f2cd4e9144898a4734d.jpg
© goloszmin.org

Зазначимо, “Голос” – це правоцентрична, проєвропейська партія, яка декларує демократичний підхід до політики, відділення грошей від політики, “поставити людину в центр державної політики”.

Про створення партії оголосили 16 травня 2019 року, презентація відбулася на Старокиївській горі в Києві. Її керівником став український рок-музикант, композитор і в минулому народний депутат VI скликання (2007—2008) Святослав Вакарчук.

Зважаючи на те, що до позачергових парламентських виборів Вакарчук не встигав зареєструвати партію, було вирішено перейменувати і перереєструвати партію “Платформа ініціатив” на партію “Голос”.

Читайте також: Як працювали і прогулювали: АПН проаналізувала роботу кропивницьких депутатів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар