Поновлений на посаді першого заступника міського голови Анатолій Перевозник відмовляється виконувати свої обов`язки?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Анатолій Перевозник, колишній перший заступник міського голови Володимира Пузакова, попри свої учорашні заяви, таки отримав власний кабінет, визначені функціональні повноваження та посадові обов’язки.

Поновлений на посаді першого заступника Кіровоградського міського голови Анатолій Перевозник на прес-конференції, яка відбулася вчора, 4 червня, заявив: «За три робочі дні я не підписав жодного розпорядження, мені досі не виділили робочого місця. Якщо ситуація не зміниться, завтра я візьму стілець, сяду під стінами міської ради і прийматиму людей. Два дні я не міг випросити відповідного розпорядження щодо своїх повноважень».

Як стверджують в апараті міської ради, станом на 2 червня 2014 року згідно розпорядження міського голови №115-к, підписаного секретарем міськради І.І.Марковським, Перевозник приступив до виконання обов’язків, отримав посадові інструкції і власний кабінет №210. За Перевозником збережено 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування та врахований стаж служби з 14.06.1978 року.

Сам Перевозник був запрошений на 2 червня до відділу кадрів міськвиконкому листом після підписання відповідного розпорядження про відновлення на посаді міськім головою Саінсусом, з`явився до відділу кадрів 2 червня разом з адвокатом та депутатом Бабенко, надав трудову книжку, заяву, але поставити підпис про те, що він ознайомлений з розпорядженням №115-к, відмовився. Про що було складено відповідний акт, а саме розпорядження було надіслано за адресою його реєстрації рекомендованим листом.

Як стверджують в апараті міської ради, Анатолій Перевозник зайняв кабінет №210, і дійсно перебував ці дні на робочому місці, що не відповідає його заявам, ознайомлювався з документами, але фактично жодної роботи, визначеною посадовими інструкціями, не виконував. Сам він мотивував це тим, що не погоджується з визначеними йому функціональними обов`язками першого заступника міського голови. Визначення цих обов`язків знаходиться виключно в сфері повноважень міського голови, або, за його відсутності, секретаря міськради.

Перевозника у власному кабінеті журналісти Першої електронної не застали, але в самому кабінеті є сліди перебування посадової особи – розкладені документи тощо.

У кулуарах міської ради кажуть, що Перевозник вимагає розширення повноважень до вирішення фінансових питань, які наразі є в компетенції міського голови (секретаря міськради).

Нагадаємо, що Анатолій Перевозник отримав згідно рішення суду з міського бюджету близько 440 тис. грн. як відшкодування заробітної плати та у якості компенсації, а суд наразі розглядає позовні вимоги на загальну суму 126 тис. грн.

Євген Манженко для Першої Електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар