У міськраді Кропивницького оголосили про початок процедури народного відкликання депутата

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото tribuna.kr.ua

Члени партії “Самопоміч”, після виключення депутата Олександра Артюха з фракції у міськраді Кропивницького, виключили його з лав партії та ініціювали процедуру народного відкликання.

Про це під час розгляду депутатських звернень на початку сесійного засідання заявив депутат міської ради від фракції “Самопоміч” Володимир Смірнов.

Представники політсили хочуть відкликати Олександра Артюха з міської ради шляхом позбавлення  мандату депутата за зраду програми та ідеології партії.

Конфлікт Артюха з однопартійцями почався з позитивного голосування за кандидатуру Наталії Дзюби на заступника міського голови. Не дивлячись на попереднє рішення фракції не голосувати за кандидатуру Дзюби, Артюх підтримав її обрання.

Нагадаємо, рішення про виключення Олександра Артюха було прийнято на засіданні фракції ще 3 серпня. 8 вересня, відповідні документи були передані в міську раду, аби відповідне рішення озвучив під час наступного засідання сесії міськради голова Кропивницького Андрій Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар