Кропивницьких депутатів не задовольнила робота і бюджетної комісії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Депутати міськради Кропивницького не взяли до відома звіт голови комісії з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку Ігоря Волкова і не продовжили термін його перебування на посаді. Проте голова депкомісії продовжить роботу, поки питання його усунення не буде розглянуто в рамках порядку денного.

За це питання проголосували лише 12 депутатів, 7 утрималися, 13 не голосували.

Заслухавши звіт Волкова про роботу за рік, депутати знову влаштували в залі політичні словесні перепалки. Фігурантами сварки стали Володимир Смірнов з одного боку і Олександр Шамардін та Олег Краснокутський з іншого.

По суті роботи комісії висловився Олександр Цертій. Він, як член планово-бюджетної комісії, запевнив, що це була чи не єдина депкомісія, яка працювала нормально протягом року.

Не дивлячись на це, депутати не захотіли взяти до відома звіт Волкова і продовжити його перебування на посаді. Він продовжить свою роботу, адже звільнити голову депкомісії можна, винісши цю пропозицію окремим питанням порядку денного.

Нагадаємо, Кропивницьких депутатів не задовольнила робота комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку та торгівлі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар