Міський голова Малої Виски став учасником Міжнародного конгресу мерів

Міський голова Маловисківської міської ради Юрій Гульдас став учасником Міжнародного конгресу мерів, який проходив у Києві 5 грудня.

Про це повідомляє сайт Маловисківської міськради.

Міжнародний конгрес мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.

Ключовими темами для обговорення були глобальні тренди та інновації у місцевому розвитку, практики Smart City, урбаністика та співпраця міської влади із бізнесом і громадянським суспільством.

Метою цього заходу є формування профільної платформи для учасників, зацікавлених у питаннях місцевого розвитку. Учасники мали змогу обговорити тенденції та інновації у сфері розвитку міста, в тому числі проблеми та можливості для забезпечення прогресу та економічного зростання, обмінялися практичним досвідом серед найвидатніших мерів міст з різних країн, а також поділилися кращими історіями успіху України у різних сферах міського життя.

Цьогоріч на Міжнародний конгрес мерів завітали:

Володимир Гройсман – Прем’єр-міністр України

Геннадій Зубко – Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Ярослава Джонсон – Президент Western NIS Enterprise Fund, Україна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар