Дівчинка з Олександрійщини бореться з онкологією і їй терміново потрібна допомога

Вікі Горбатюк з села Костянтинівка Олександрійського району всього 12 років. І в неї одна з найбільш рідкісних онкологічних хвороб – пухлина головного мозку, медуллобластома.

Про це повідомляє журналіст Наталя Луценко.

Вже два роки дитина бореться зі страшним недугом. І весь цей час фактично живе в лікарнях. Пройшла 12 блоків хіміотерапії (одна, до речі, в середньому вартує 17 тис. грн.) і була кілька разів прооперована. А за тиждень, 18 листопада, в Охматдиті їй проведуть чергову операцію. Дитині мають вживити в хребет спеціальний імплантант. На все це знову потрібні чималі кошти. Орієнтовно десь 60 тис. грн. І кожна копійка для батьків на вагу золота.
 
Тому мама хворої  – Ольга Василівна звертається до всіх небайдужих, хто готовий підтримати їхню сімю.
Також вона зізнається, що й сама Вікуся, коли бачила, що коштів на лікування не вистачає, виготовляла картини із паєток, які потім продавалися на онлайн-аукціонах. Дівчинка щиро вірить, що одужає. І ця світла мить в її житті обов’язково наступить.
Допомогти їй можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7556 2433 6935 на імя Горбатюк Ольга Василівна (тел:096-95-94-412).
 
Поширити:

Залишити коментар:

коментар