Перший переможець екоакції у Кропивницькому отримав 3D-макет серця

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В одному з торгівельно-розважальних центрів міста Кропивницького нагородили першого переможця проекту «Сортуй заради майбутнього» – знам’янський навчальний заклад отримав 3D-макет серця.

Страт проекту «Сортуй заради майбутнього» відбувся 6 жовтня цього року і за цей час школярі Знам’янської гімназії №3 назбирали понад 50 кг кришечок. За найбільшу кількість кришечок, зібраних однією школою в рамках проекту, розважальний центр позачергово вручив подарунок гімназії.

Школярі, вчителі і батьки привезли кришечки. Керуючий торгівельно-розважальним центром Ігор Безуглий привітав переможців та подякував їм:

“Дякую дітям за їх свідомий вибір сортувати сміття, збирати кришечки заради майбутнього країни, за їх активність і організацію”, – зазначив Ігор Безуглий.

Після цього вручив їм наочний посібник для уроків біології – 3D-макет серця. Також на честь свята торгівельно-розважальним заклад організував для дітей розважальну програму з конкурсами і приємними подарунками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар