Завдяки співпраці поліції і кропивничан у місті встановили нову велопарковку

Завдяки плідній співпраці поліції і громадськості на одну велопарковку в місті стало більше.

Про це повідомляється на сторінці Патрульна поліція Кропивницького у соцмережі Фейсбук.

Днями патрульні Кропивницького зустрілися із мешканцями мікрорайону Новомиколаївки та курсантами КЛА НАУ, які є волонтерами ГО «Волонтерський рух першої допомоги». Під час зустрічі охоронці порядку обговорили з мешканцями чимало важливих питань для них та подякували поліціянтам за плідну роботу.

Зустріч проходила в рамках проекту ПОЛіС за підтримки Міжнародної організації IREX. Наприкінці зустрічі була відкрита велопарковка в еко-сквері академії.

«Протягом декількох місяців студенти КЛА НАУ проводили соціальне опитування у мешканців мікрорайону, де саме краще встановити велопарковку. Одноголосно вирішили, що краще зробити це в еко-сквері. Тут завжди багато відпочиваючих, до того ж поряд знаходиться коворкінг-центр. В майбутньому ми плануємо відкрити тут виставку еко-продукції від різних товаровиробників. Співпраця громади з Новою поліцією дає можливість реалізувати багато значимих проектів для мешканців нашого міста», – зауважила голова ГО «Волонтерський рух першої допомоги» Світлана Бондарчук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар