Одна з найпопулярніших професій на Кіровоградщині – електрозварювальник

За сприяння Кіровоградського обласного центру зайнятості 31 жовтня 2016 року на базі обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник» розпочинається навчання безробітних громадян за професією електрозварювальника.

Про це повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Електрогазозварник – одна із професій, що користується широким попитом на регіональному  ринку праці. Більш того, потреба в робітниках цієї професії має тенденцію до зростання.

В сучасних умовах розвитку промисловості робота електрогазозварника – високовиробничий процес, який широко використовується при виготовленні металургійного, хімічного, ковальського, енергетичного обладнання, а також  у машинобудівній та будівельній галузях.

За сприяння обласного центру зайнятості 31 жовтня 2016 року на базі обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник» розпочинається навчання безробітних громадян за даною професією.

Курс навчання триватиме 6 місяців. Відповідно до навчального плану майбутнім електрогазозварникам надаватимуться знання з основ матеріалознавства, електротехніки, спецтехнології, технічного креслення тощо.

Слухачі пройдуть виробниче навчання та практику на підприємствах області, на яких створені можливості для засвоєння набутих ними теоретичних знань та передових технологій електрогазозварювання.

Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.

Таким чином, безробітні громадяни, здобувши професію електрогазозварника, можуть працевлаштуватися на будівельних об’єктах, автопідприємствах, фірмах автосервісу, ін.

Крім цього, набуття даної професії дає можливість відкрити свою справу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар