Півзахисник «Зірки» розповів про гру з «Шахтарем» та очікування від поєдинку з «Зорею»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ігор Загальський в атаці у матчі проти "Карпат"

Півзахисник «Зірки» в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про матч із донецьким «Шахтарем» та поділився своїми очікуваннями від поєдинку з луганською «Зорею».

–   Ігоре, згадай, будь ласка, гру із «Шахтарем», наскільки важко було протистояти іменитому супернику?

–  Ви знаєте, «Шахтар» – це дійсно краща команда в Україні. У них підібрані найкращі футболісти, добре побудована гра тактично. Подивитися, хоча б, як вони грали з «Гентом» у Лізі Європи. Взагалі, вони зараз найкращі в Україні, й одні з найкращих у Лізі Європи. Ми намагалися грати у свій футбол проти «Шахтаря», але десь не пощастило, десь недопрацювали.

–  Тобто, «автобус» у своєму штрафному майданчику ви не ставили?

– Ми зустрічали суперника на своїй половині поля, але «автобус», як то кажуть, не ставили. Нашим завданням було відібрати м’яч у центрі поля й вибігати у стрімкі контратаки. Не все, на жаль, вийшло, але це футбол, так буває, тим більше, в матчі з таким грізним опонентом.

–  Перший гол, що ви пропустили, був дуже прикрим. Він якось надломив команду психологічно?

–  Я б так не сказав, адже ми продовжували боротися до самого кінця. Перший гол, звичайно, вийшов трішки безглуздим. Нам у тому моменті не пощастило, їм же – навпаки.

–  Після того, як Максим Ковальов залишив поле, наскільки важче стало оборонятися?

– Максим Ковальов – один із лідерів нашої команди. Звичайно, дуже важко було без нього. У нас зараз кожен гравець і так на вагу золота. Але на заключній стадії гри ми дещо розкрилися, бажаючи вирвати нічию, тому й вийшла така кінцівка, що пропустили ще двічі.

– Попереду матч зі ще одним представником України в єврокубках. Чого очікуєш від поєдинку із «Зорею»?

– «Зоря» – також дуже сильна команда. Але нам потрібно показувати свою гру й ні за що не здаватися. Налаштовуємося, як на звичайний черговий матч чемпіонату. Будемо старатися привезти із Запоріжжя позитивний результат.

– Луганчани провели виснажливий поєдинок із київським «Динамо» в середу. Після матчу із «Зіркою» у них гра в Лізі Європи. Це якось допоможе нашій команді?

– Мені здається, на їх грі це не відобразиться. «Зоря» в цьому сезоні долала й київське «Динамо» в чемпіонаті, й непогану гру демонструвала на «Олд Траффорд» в матчі проти «Манчестер Юнайтед». У них є обойма сильних футболістів, котрі можуть замінити тих гравців, що проводять більше матчів, але якість гри від того не погіршиться. Недаремно й цілком заслужено луганчани зараз перебувають на другій сходинці турнірної таблиці. Це збалансована команда, із сильним захистом та потужною атакою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар