Патрульна поліція Кропивницького оприлюднила невтішні висновки осіннього огляду доріг

У Кропивницькому завершився осінній комісійний огляд доріг, який тривав з 3 по 23 жовтня. Загалом патрульні обстежили понад 500 кілометрів вулично-магістральної мережі.

Фотозвіт огляду доріг патрульна поліція виклала у соцмережі Фейсбук.

Майже у всіх районах міста склалася досить критична ситуація зі станом дорожнього покриття. За словами в.о. начальника сектору безпеки дорожнього руху Сергія Бабенка, на багатьох магістральних вулицях міста утворилися руйнування та деформації покриття. У деяких випадках глибина вибоїн сягає більше 6 сантиметрів. На деяких ділянках утворилася колійність, внаслідок чого водії вимушені маневрувати по всій ширині проїзної частини, створюючи при цьому аварійно-небезпечну ситуацію на дорозі.

«Практично жодна з вулиць обласного центру в повному обсязі не обладнана дорожніми знаками 2.1 «Дати дорогу» та 2.3 «Головна дорога». А деякі дорожні знаки взагалі встановлені з порушенням вимог ДСТУ, або не погоджені з органами місцевого самоврядування та Національною поліцією», – зауважив Сергій Бабенко.

До низки недоліків також можна віднести зношеність дорожніх знаків, занедбані автопавільйони, осілі решітки дощоприймальних колодязів та відсутність люків.

Інспектори сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Кропивницького разом з представниками ЖКГ зафіксували усі порушення в акті огляду і направили 4 вимоги (приписи) щодо усунення недоліків балансоутримувачам. За результатами огляду 3 посадові особи вже притягнуто до адміністративної відповідальності

Поширити:

Залишити коментар:

коментар