Допоможи герою: у Кропивницькому відбудеться благодійний рок-концерт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У п’ятницю, 28 жовтня, о 19:00 годині в нічному клубі «Провокатор» відбудеться благодійний рок-концерт “Допоможи герою”. Кошти, зібрані під час концерту, будуть передані на лікування військового з Кіровоградщини Олександра Осіпова.

Вхід: 50 грн

У час першої хвилі мобілізації Олександр пішов добровольцем. Служив у 79 ОАМБр помічником гранатометника. Був поранений під час боїв на Савур Могилі – кулею снайпера.

«Поранення отримав під час першого бою, коли наша рота намагалася зайняти Савур Могилу. Снайпер влучив мені в верхню частину лівого стегна. Я й не зрозумів, що це куля, було враження, ніби вдарив камінець. Хотів ступити назад і впав. Хлопці кинулися до мене, бо з ноги юшила кров. З пораненими і загиблими відправили до польового шпиталю. А потім в Дніпро. Як виявилося, нога не працює. Я довго проходив реабілітації по різних шпиталях. Був навіть в Польщі. Перший раз там допомогли, але то було тимчасово. Бо після повернення до своїх хлопців під Маріуполь, через місяць нога почала дуже боліти. Знову до шпиталю, сказали, що мене треба комісувати. Вдруге побував на реабілітації в Польщі. Але цього разу вона була не така вдала», – розповів Cazeta.ua Олександр Осіпов.

Олександр проходив лікування в Знам’янці, Кропивницькому, понад пів року тому в Києві переніс операцію. Згодом був на реабілітації в санаторіях. Під час операції виявилося, що на нозі сідничний нерв атрофований.

На сьогоднішній день Олександру  необхідне термінове оперативне втручання. Сама операція безкоштовна, але для її проведення потрібний  електронейростимулятор, який коштує 391 000 грн.

осіпов

Підтримаймо Героя, який не допустив війни в твоєму місті!

Детальніше тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар